Ähtärin Kiekko-Haukat – Vuodesta 1971 

F-Juniorit Espoossa 14.-15.4.2018

F-Juniorit DAP-Turnauksessa

KieHan F-Juniorit matkasivat Espooseen Duudsonit Activity Park – turnaukseen,  päättämään hyvin menneen kautensa. Junnut jatkoivat siitä mihin kausi kotopuolessa päätettiin, huikeita suorituksia, loistava yhteishenki ja tietysti –  Aidosti Tunteella. Turnaus alkoi lauantaina alkusarjan peleillä, matkaan lähdettiinkin jo viiden jälkeen aamulla.

Ensimmäinen päivä oli loistava, viisi ottelua joista neljä voittoa 💪 Alkusarjan jälkeen sijoitus oli lohkon 2. Sijoitus varmisti sen että sunnuntaina pelattaisiin sijoista 1-8. Päivän päätteeksi ”loppuverkka” suoritettiin tietenkin Duudsonit Activity Parkissa, pikku hiki pintaan ja sitten hotellille yöksi.

Sunnuntain ensimmäinen ottelu oli varsinainen jännitysnäytelmä, tasatilanteessa 3-3 kiekko kävi jokaisessa putkessa vastustajan maalikehikossa. Mutta verkon perukoille kiekko ei sitten millään mennyt. Ja niinhän siinä kävi että voittolaukauksissa vastustaja oli pikkaisen parempi. No joukkueesta tuli tuon tappion myötä entistä tiiviimpi porukka ja päivän kaksi muuta ottelua olivat selkeästi koko turnauksen parhaat pelit. Selkeät 7-1 ja 6-0 voitot. Loppusijoitus 5. 💪

Tästä turnauksen tilastoihin

Loistava reissu ja unohtumattomia kokemuksia rikkaampana kotia kohti.

-tl

Comments are currently closed.