Ähtärin Kiekko-Haukat – Vuodesta 1971 

Kiekkokoulu

Tervetuloa Leijona-kiekkokouluun!

Ähtärin Kiekko-Haukat toivottaa tervetulleeksi kaikenikäiset lapset taitotasosta riippumatta Leijona-kiekkokouluun. Edellytyksenä kuitenkin, ettei pelaa joukkueessa.

Kiekkokoulussa harjoitellaan perus luistelutaitoja, kiekon käsittelyä, leikitään ja pelaillaan. Varustuksena ovat kypärä, luistimet ja maila. Muut varusteet kuten polvisuojat ja kyynärsuojat ovat myös erittäin suositeltavia. Mitä enemmän varusteita sen parempi. Vanhemmat ovat myös tervetulleita jäälle. Kaikilla jäällä olevilla täytyy kuitenkin olla kypärä. Siispä myös vanhemmille kypärät päähän.

Leijona-kiekkokoulu järjestetään Mustikkavuoren jäähallilla.
joka viikko torstaisin klo 18.00-18.50.

KieHan toiminta pyörii täysin vapaaehtoisten voimalla ja seura toivookin, että Kiekkokoululaisten vanhemmista saataisiin mukaan vapaaehtoisia aikuisia vetäjiksi, jotta Kiekkokoulu saadaan mukavasti pyörimään viikoittain. Koulutuksesta se ei jää kiinni, sillä jääkiekkoliitolta saadaan tarvittaessa ohjausta paikan päälle.

Kiekkokoulu on kaudella 2019-2020 ilmainen. Seura ottaa lapsellenne Sporttiturva Seurapassin 1.1.2007 tai myöhemmin syntyneille, joka on voimassa kiekkokoulussa. Lisätietoa ja vakuutusseloste: http://www.finhockey.fi/index.php/seuralle/pelipassit#pelipassiluokat
Vakuutusta varten täytetään oma lomake. Tästä enemmän infoa ohjaajilta.
Lisäksi jokainen uusi kiekkokoululainen saa pelipaidan.

Kiekkokoulun vetäjänä aloittaa Timo Lumiala

Ensimmäinen kerta torstaina 19.9.2019 klo 18:00-18:50

KieHan kiekkokoulun FB-sivut löydät täältä