Ähtärin Kiekko-Haukat – Vuodesta 1971 

Naisten harrastekiekko

Naisten höntsälätkää tiistaisin
Ähtärin Kiekko-Haukkojen naisten harrasteporukka on pelannut höntsälätkää jo useita vuosia eri kokoonpanoilla. Meille ovat tervetulleita kaikki yli 15-vuotiaat tytöt/naiset.

Pelailemme Mustikkavuoren jäähallilla tiistaisin klo 19:00-19:50, pukukoppiin klo 18.30. Harjoitusvuoroja koko kaudessa kertyy noin 28. Aina mahtuu uusia pelaajia iloiseen joukkoomme.

Jos epäröit, mutta haluaisit kokeilla pelaamista, niin meidän vuorolle voi 2 kertaa tulla ilmaiseksi kokeilemaan, joten kynnys uuden harrastuksen aloittamiselle on todella matala ja me autamme/vinkkaamme varusteiden hankinnassa.

Ikärajana olemme pitäneet 15 vuotta, ellei pelitaustaa ole ”alla”. Täysi pelivarustus kuitenkin vaaditaan kaikilta ja jokainen pelaa omalla vastuulla huolehtien näin ollen myös omista vakuutuksistaan. Kausimaksu (syksy ja kevät) on vaihdellut 70-120€:n välillä/henkilö riippuen porukan määrästä ja mm. myyjäisten tuotoista.

Päällekkäiset menot ja vuorotyöt tuovat mukaan omat haasteensa, mutta väkeä on ollut harjoituksissa aina niin, että pelailemaan päästään. Vuoroilla on käyty ahkerasti ja hiki on virrannut. Kauimmaiset harrastajat tulevat Alavus-Peräseinäjoki suunnalta, joten toivotamme tervetulleeksi kaikki myös kauempaa.

Tässä porukassa on hyvä yhdessätekemisen meininki ja meillä on aina avoimet ovet uusille harrastajille ja mukaan pääset vaikka kesken kauden.
Kysy rohkeasti lisää ja tule mukaan!

Lisätiedot: Annu Raivio, p. 040 5312562 (myös Whatsapp)