Ähtärin Kiekko-Haukat – Vuodesta 1971 

TÄRKEÄ TIEDOTE

KORONAPASSI KÄYTTÖÖN MUSTIKKAVUOREN JÄÄHALLILLA 19.11. ALKAEN
Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto on päättänyt 12.11.2021 koronarajoituksista koskien Etelä-Pohjanmaata 15.11-5.12.2021 välisenä aikana. Ähtärin Kiekko-Haukat ry siirtyy toistaiseksi käyttämään koronapassia 19.11.2021 alkaen.

Koska syksyn pelatuissa KieHan Edustusjoukkueen otteluissa on ollut ottelua kohden yli 100 katsojaa ja oletus on, että jatkossakin yleisömäärä pysyy samoissa määrissä/ kasvaa ottelutapahtumasta riippuen, siirrymme Koronapassikäytäntöön. Näin voimme palvella kävijöitämme vastuullisesti, turvallisesti ja tasapuolisesti niin katsomossa kuin Pub Yläpesässäkin.

Koronapassin ansiosta erikseen ilmoitettavina yleisötilaisuuksina järjestettävät ottelutapahtumat voidaan järjestää normaalisti ilman asiakasmääriä tai istumapaikkoja koskevia rajoituksia.

Koronapassina toimii Omakannasta ladattava EU:n koronatodistus. Todistuksen saa, kun rokotukset on otettu, koronatauti sairastettu, tai kun tuoreen koronatestin tulos on negatiivinen.

Koronapassi vaaditaan kaikilta 16 vuotta täyttäneiltä kävijöiltä.
Alle 16-vuotias ei tarvitse passia.

Ohjeet koronapassin lataamiseen ja käyttöön:
* Lataa koronapassi Omakannasta osoitteesta www.kanta.fi/koronapassi
* Koronapassin voi joko tulostaa tai näyttää ovella mobiililaitteelta. Ota koronapassi valmiiksi esille tullessasi jäähallin pääovelle.
* Koronapassi ja henkilöllisyys tarkastetaan saapuessasi. Henkilöllisyys tulee osoittaa kuvallisella henkilöllisyystodistuksella, esim. ajokortilla.
* Jos henkilö ei pysty hankkimaan koronapassia Omakannasta, hänen tulee olla yhteydessä terveydenhuoltoon ja pyydettävä tulostettua todistusta.
* Koronapassin lukijasovellus ei kerää tai tallenna kävijöiden terveystietoja tai muita todistusten tietoja.

Saavuthan ajoissa jäähallille, jotta tarkastus ovella sujuu jouheasti!

Comments are currently closed.